Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 165
Kampeerterrein: 18 ha

Camping Panorama del Chianti

Camping Panorama del Chianti is een oase van rust genesteld in de groene Toscaanse heuvels, in een gebied dat over de hele wereld bekend staat om zijn kunststeden, zijn cultuur en zijn vele natuurlijke wonderen, dicht bij Florence, Siena, San Gimignano, Certaldo en Volterra. Rust en een hartelijke en vertrouwde omgeving maken het Panorama del Chianti tot een unieke camping en een andere manier om te genieten van uw vakantie in het Toscaanse land in verbinding met de natuur. Ons personeel staat volledig tot uw beschikking om u alle nuttige informatie te geven om uw vakantie te plannen met bezienswaardigheden, culturele of gastronomische rondleidingen, waarbij de strategische ligging van onze camping ten volle wordt benut.

Glamping in Toscane

De Chianti is de prachtige wijnstreek in Toscane. Mooie slingerende wegen door een fraai heuvellandschap vol met wijnranken, olijfbomen en de karakteristieke cipressen. Bezoek tijdens uw vakantie op glamping Village Orlando in Chianti de mooie Italiaanse plaatsjes Radda in Chianti, Greve in Chianti, Castelina in Chianti etc….

We hebben een aantal opties voor Glamping Village Orlando in Chianti voor je op een rijtje gezet:

70

165

18 ha

Glamping Village Orlando in Chianti

Italië Toscane Florence Certaldo

SP49, 349, 50052 Certaldo FI

0039 0365 388019
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.