Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 165
Kampeerterrein: 18 ha

Glamping Village Orlando

Glamping Village Orlando in Chianti in Toscane is prachtig gelegen in het natuurpark in de Chianti streek (Arezzo). De accommodaties zijn allen even luxe en modern als vooruitstrevend: de Airlodge, de Cube, Tendi en de Clever. De camping beschikt over twee (verwarmde) zwembaden een jacuzzi en een lagune met glijbaan. Tevens kan je terecht in het restaurant-pizzeria. Rust, stilte, natuur, culinair én cultuur op het allerhoogste niveau. Glamping Village Orlando in Chianti dient als uitvalsbasis voor de beroemde steden Florence, Siena en Arezzo. Deze liggen allemaal op binnen een uur met de auto (of trein).

Glamping in Toscane

De Chianti is de prachtige wijnstreek in Toscane. Mooie slingerende wegen door een fraai heuvellandschap vol met wijnranken, olijfbomen en de karakteristieke cipressen. Bezoek tijdens uw vakantie op glamping Village Orlando in Chianti de mooie Italiaanse plaatsjes Radda in Chianti, Greve in Chianti, Castelina in Chianti etc….

70

165

18 ha

Glamping Village Orlando in Chianti

Loc. Cafaggiolo 170, 52022 Cavriglia (AR)

+39 0365 388019
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.