Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 120

Firenze Camping in Town

Firenze Camping in Town is een gezellige familiecamping met groene plaatsen in Florence. De plaatsen op Camping Michelangelo zijn ideaal voor een vakantie met tent. De camping ligt op het beroemde Michelangeloplein, op nog geen 10 minuten loopafstand van het historische centrum van de Toscaanse hoofdstad, met alle pracht en praal die de stad te bieden heeft. In het restaurant Ti Amo Florence kunt u terecht voor heerlijke gerechten, zoals een heerlijke steak Fiorentina of een krokante pizza, en de beste wijnen. Het restaurant wordt elke avond omgetoverd in een disco-pub om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een drankje en de muziek.

Geniet van Florence

Een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste steden ter wereld. Camping Michelangelo bevindt zich slechts op vijftien minuten loopafstand van het centrum van de stad Florence, hetgeen een waar openluchtmuseum is. Een stad die niet alleen kunst, geschiedenis en cultuur op talrijke manieren tentoonspreidt, maar ook vele mogelijkheden biedt om te winkelen en je te vermaken. Je vindt hier de meest beroemde ontwerpersboetieken, een overvloed aan typisch Toscaanse restaurants en cafés.

240

120

Camping Michelangelo

Italië Midden-Italië

Viale Michelangiolo 80, 50125 Florence

0039 055 68 11 977
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.