Algemene gegevens

Staanplaatsen: 154
Huuraccommodaties: 953

Norcenni Girasole Club

In de heuvels van Chianti tussen Florence and Siena ligt Camping Village Norcenni Girasole Club. De ideale plek om al uw Toscaanse dromen te laten uitkomen.Open van maart tot eind oktober, met twee zwembadcomplexen, een spa/fitnesscentrum, restaurants, bars, kookcursussen en heel veel zon. We hebben alle troeven om ervoor te zorgen dat u volop geniet van uw vakantie in deze prachtige regio.De camping bestaat uit een vijftiende-eeuwse villa omgeven door een modern campingdorp, volledig ingericht naar uw behoeften. Ons competente, meertalige personeel staat ter beschikking om u te helpen er een perfecte vakantie in Toscane van te maken. Er worden superleuke activiteiten georganiseerd, zoals een uitgebreid animatieprogramma.

Geniet van de prachtige Toscane

Norcenni Girasole Club bevindt zich in de prachtige natuur van de Toscane. Je kunt er genieten van groene bossen, gezellige dorpjes en mooie rivieren. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen. Florence bevindt zich op slechts 40 minuten van de camping en je kunt daar genieten van prachtige bezienswaardigheden.

Norcenni Girasole Club

Italië Toscane Florence Figline Valdarno

Via Norcenni, 7, 50063 Figline Valdarno

0039 055 915141
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.