Algemene gegevens

Staanplaatsen: 137
Huuraccommodaties: 92

Camping Village Mugello Verde

Camping Village Mugello Verde is een gezellige familiecamping in de Toscane. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en er zijn meerdere speeltoestellen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. De camping heeft een heerlijke bar, restaurant en ijssalon, waar je terecht kan voor de lekkerste gerechten en buiten een drankje kunt drinken op het terras. In de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals dansavonden, een kids club en feesten.

Geniet van de groene omgeving

De Mugello vallei houdt veel verrassingen verborgen. De Mugello is niet alleen het “Internationale circuit” maar heeft veel karakteristieke plaatsjes en de prachtigste middeleeuwse dorpjes. Een vakantie op Camping Village Mugello Verde is het ideale uitgangspunt voor het ontdekken van tradities, de bossen en de keuken van deze schitterende Toscaanse vallei. In de omgeving vind je een prachtig meer en een rivier.

Camping Village Mugello Verde

Italië Midden-Italië

Via Massorondinaio 39, 50038 Scarperia e San Piero

+39055848511
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.