Meer foto's

Fiemme Village

Fiemme Village is een gezellige familiecamping die geopend is in zowel de zomer als de winter. Je kunt er staanplaatsen en fijne huuraccommodaties huren. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en er zijn meerdere speeltuinen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Ook vind je er een restaurant, waar je een heerlijk hapje kunt eten en wat kunt drinken.

Geniet van de groene bergen

Ontdek met ons het plezier van kamperen in de bergen en duik in de bergsfeer van Val di Fiemme en de Dolomieten. Fiemme Village is de ideale plek voor een wintersportvakantie op de camping, een romantisch weekeind of veel wandel- en fietstochten omringd door een onaangetaste natuur. Beleef de bergen, voel een bodem rijk aan kennis en wetenschap onder uw voeten, proef de echte smaken van lokale producten, ruik de geur van het bos en laat u door uw belangrijkste zintuig meeslepen: laat uw gezichtsvermogen van onvergetelijke uitzichten genieten.

Overige information van deze accommodatie

Fiemme Village
Italië Dolomieten

Via Cece, 16, 38037 Bellamonte

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe