Alle foto's

Camping Seiser Alm

Midden in een bergachtig en bosrijk gebied van Italië ligt de charme camping Seiser Alm. Het is de perfecte plek voor rustzoekers en gezinnen die vakantie willen vieren in de natuur van de Dolomieten. Er zijn staanplaatsen in het bos en op grasvelden. De camping ligt in bergachtig gebied, dus er zijn er wel wat hoogteverschillen. Het campingpersoneel helpt graag met de tractor om de caravan op zijn plek te krijgen. De kampeerplaatsen zijn ruim en hebben een panoramisch uitzicht.

Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers

De camping straalt rust uit en wordt vooral bezocht door vakantiegangers die overdag de natuur in trekken en daarna lekker willen genieten en uitrusten. Dat kan in het luxe restaurant of bij het zwembad. Kleine boodschappen en verse broodjes haal je in de campingwinkel.

Gezinnen met kinderen

Gezinnen met kinderen kunnen ook prima op camping Seiser Alm terecht. Hoewel er geen uitgebreid animatieteam is, organiseert de camping wel allerlei leuke activiteiten. Denk aan ontdekkingstochten door het bos, zwemspelletjes, klimmen en golflessen. Daarnaast is er een natuurspeeltuin en kleine kinderboerderij.

Overige information van deze accommodatie

Camping Seiser Alm (ANWB)
Italië Dolomieten

Dolomitenweg 10, 39050 Völs am Schlern

Engels, Italiaans
hele jaar geopend

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Blurred map of Europe