Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 122
Huuraccommodaties: 10

Camping Faè

Camping Faè is een gezellige familiecamping in de bergen. De camping is zowel in de zomer als in de winter geopend. Je kunt er een lekkere lounge vinden en er is een kleine supermarkt waar je plaatselijke producten kunt kopen. Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen, een voetbalveld en pingpongtafels, waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. Op de camping kun je grote kampeerplaatsen huren of een lekker chalets huren. Vanaf de camping kun je zo de bergen in trekken.

Geniet van de mooie bergen

Met een hoogte van 1050m ligt camping Faè in het hart van Adamello-Brenta Natural park, aan de voet van Val di Genova, Val Brenta en Val Nambrone. Op enkele kilometers verderop vindt u Madonna di Campiglio en Pinzolo. Het is de ideale bestemming om de Trentino bergen te bezoeken en te bewonderen zoals bijvoorbeeld in de zomer met een heerlijke (berg)wandeling of in de winter met de mooie skipistes van Val Rendena.

 

We hebben de beste opties voor Camping Faè voor je op een rijtje gezet:

Camping Faè

Italië Noord-Italië

Viale Dolomiti di Brenta, 1, 38086 Sant’Antonio di Mavignola, Campiglio TN, Italië

0039 0465 507178
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.