Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 15

International Camping Olympia

International Camping Olympia is een gezellige familiecamping aan de oevers van de rivier de Boite, in de Dolomieten. De camping staat midden in de groene bossen en heeft ruimte plaatsen. Je kunt er een mooi restaurant vinden met terras, waar je een lekker hapje kunt eten. Daarnaast is er ook een klein winkeltje, waar je dagelijkse benodigdheden kunt kopen. De camping is zowel in de zomer als in de winter geopend en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van de groene omgeving

Gelegen in de Ampezzo-vallei op een hoogte van wel 1.283 meter strekt deze camping, omringd door de Dolomieten, zich uit over 40.000 vierkante meter! Midden in het natuurpark van de Ampezzo-Dolomieten, langs de oevers van de rivier de Boite, aan de voet van de massieven Pomagagnon en Tofane geniet je hier van een onvergetelijke familievakantie op de camping! Camping Olympia ligt op slechts drie kilometre afstand van Cortina d’Ampezzo en is de perfecte locatie voor een onvergetelijke vakantie in de fascinerende en authentieke natuur van de Ampezzo-Dolomieten.

We hebben een aantal opties voor International Camping Olympia voor je op een rijtje gezet:

International Camping Olympia

Italië Noord-Italië Dolomieten

Via Fiames, 1, 32043 Cortina d’Ampezzo

+3904365057
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.