Meer foto's

Roma Camping in Town

Roma camping in Town is een gezellige familiecamping gelegen in een buitenwijk van Rome. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met twee jacuzzi’s. De camping heeft daarnaast meerdere speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping heeft daarnaast een lekker restaurant met groot terras, waar je allerlei Italiaanse specialiteiten kunt eten. Ook is er een winkel waar je allerlei benodigdheden kunt kopen. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van de historische stad

Camping Village Roma bevindt zich op slechts drie kilometer van het Vaticaan dat je eenvoudig per pendelbus kunt bezoeken. De camping is het hele jaar door open en vormt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol kunst en cultuur, maar ook voor ontspanning en tijd om de stad te verkennen in je eigen tempo. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stad.

Overige information van deze accommodatie

98

484

Camping Village Roma
Italië Lazio Rome

Via Aurelia, 831, 00165 Roma

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe