Camping Roma Flash

Deze camping is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, een heerlijk rustige familie camping. Naast de uiterst moderne sanitaire voorzieningen kan de camping bogen op een zwembad met een speciaal bad voor kleine kinderen, en vele andere ontspanningsmogelijkheden. Bij het meer vind je daarnaast een heerlijk zandstrand en en fijne ligweide. De camping heeft een restaurant met terras, waar je een hapje kunt eten en er zijn genoeg speeltoestellen, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken.

Geniet van het prachtige meer

Camping Roma Flash ligt aan het Lago di Bracciano. Het meer, dat één van de drinkwater reservoirs van de stad Rome is, is zonder twijfel één van de schoonste van Europa (ook omdat motorboten verboden zijn), nodigt uit tot zwemmen, en het briesje dat vaak waait, maakt het tot een paradijs voor zeil – en surfliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping Roma Flash
Italië Lazio Bracciano

via Settevene Palo Km. 19800, 00062 Bracciano

0039 06 9980 5458
Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.