Meer foto's

Camping Village Fabulous

Camping Village Fabulous is een prachtige familiecamping vlakbij Rome. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met kleuterbad en glijbanen. Daarnaast kun je er ook een fijne supermarkt vinden en is er een heerlijk restaurant met terras waar je een hapje kunt eten. Je vindt er ook meerdere barren en een ijssalon. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken bij de midgetgolfbaan, de speeltuinen en de sportvelden. In de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma.

Geniet van de groene omgeving

Camping Village Fabulous ligt in het natuurpark aan de kust van Lazio, halverwege Rome en de kust van Ostia. Het wordt bedekt door een dertig hectare groot bos van hoge pijnbomen en vormt een oase van rust voor de mensen die Rome willen bezoeken, maar ook willen genieten van de rust en ruimte buiten de stad. Voor een gezinsvakantie in Rome, kijk niet verder dan Camping Village Fabulous.

Overige information van deze accommodatie

Homair – Fabulous
Italië Lazio Rome

Via di Malafede, 205, 00125 Roma RM, Italië

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe