Family Park I Pini

Family Park I Pini in Fiano Romano is een kindvriendelijke camping in Italië vlakbij de stad Rome. De camping ligt in een groene omgeving. Ga languit liggen aan de rand van het zwembad en geniet van een ontspannen vakantie terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. De camping wordt omringd door het betoverende landschap van de Romeinse heuvels. Een verblijf op Family Park I Pini is ideale vakantie voor het hele gezin. Bij Family park I Pini is het mogelijk om verschillende stacaravans te huren. Deze zijn ingericht met alle benodigdheden.

Ontdek Rome

Family Park I Pini ligt ‘achter de 7 heuvels’ zoals de legende van Rome zegt. De camping ligt binnen handbereik van de Rome, waar je met een bus naartoe kan vanaf de camping als er genoeg animo is. Maar naast Rome zijn er natuurlijk genoeg andere dingen te doen. Zo kan je bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen huren en de bossen rondom de camping verkennen. Een dagje kinderplezier beleeft je in Guidona 40 km verderop. Hier vindt je het grootste waterpretpark van Italië. Ook een dagje naar het strand behoort tot de mogelijkheden. Het dichtstbijzijnde ligt op ongeveer 75 km

 

 

Overige information van deze accommodatie

Family Park I Pini
Italië Lazio Rome Fiano Romano

Viale delle Sassete 28, 00065 Fiano Romano

0039 0765 453349
Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe