Camping aan zee in Toscane

Stukje paradijs in Italië

Ontspannen op een camping in Toscane met een prachtig uitzicht op zee? Dan gaat er niets boven een camping aan zee in Toscane. De Toscaanse kust, gelegen aan de westkant van Italië, is een stukje paradijs in Italië. Uitgestrekte zandstranden en helder water onder de Italiaanse zon. Met een camping aan de Toscaanse kust kun je genieten van het strand en de groene Toscaanse heuvels, ideaal voor leuke uitstapjes. Lees meer…

Meer strandbestemmingen

Toon campings Toscane aan zee

Populaire thema's Toscane

Kamperen in Toscane

Toscane één groot openlucht museum. Ontdek hier de bezienswaardigheden.

Campings met zwembad

Campings in Toscane bij zee met een heerlijk zwembad.

Kamperen aan zee in Toscane

Strandvakantie met kinderen

Tijdens jouw verblijf op een camping langs de Toscaanse kust heb je genoeg keuze: lekker ontspannen of juist actief bezig zijn? Aan de kilometers lange zandstranden vind je altijd wel een geschikt plekje om samen met jouw partner en kinderen te genieten van de zee. Aangezien de meeste stranden geleidelijk aflopen in zee, is een strandvakantie in Toscane ideaal met (jonge) kinderen. Langs de kust van Toscane vind je bovendien verschillende waterpretparken bij Follonica en Cecina Mare of het avonturenpark bij Riparbella.

Natuur langs de Toscaanse kust

Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken. Aan de Toscaanse kust vind je diverse natuurgebieden. Een aanrader is het Parco Naturale della Maremma. Een prachtig moerassig gebied met bijzondere flora en fauna.

Bekijk alle campings Toscane aan zee