Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 365
Huuraccommodaties: 46

Campeggio Europa

Campeggio Europa ligt op slechts kleine afstand van het kilometers lange strand. De camping biedt ook een unieke service om bij de zee te komen: met paard en wagen (€ 1,20 voor de heen- en terugreis in het hoogseizoen). Ter plaatse is er ook een heerlijk zwembad en een peuterbadje, Uitstekend restaurant, verhuur van fietsen, internet, kruidenierswinkel, bar, miniclub en animatie in het hoogseizoen. Camping Europa is ideaal voor gezinnen, natuurliefhebbers of liefhebbers van sport of motoren. De camping Europa biedt excursies met een gids. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd en er is een heerlijk restaurant en klein souvenirswinkeltje.

Geniet van het mooie strand

Campeggio Europa ligt bij het prachtige natuurpark Migliarino San Rossore Massaciuccoli, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen door de groene natuur. Vanaf de camping kunt u gemakkelijk naar Pisa, Lucca, Florence of naar Carrara met de trein, bus of met de auto. De stadjes bieden veel leuke bezienswaardigheden en faciliteiten.

Campeggio Europa

Italië Midden-Italië

Viale dei Tigli, 55049 Torre del Lago Puccini

0039 0584 359566
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.