Alle foto's

Camping I Pini

Camping I Pini in Fiano Romano is een kindvriendelijke camping in Italië vlakbij de stad Rome. De camping ligt in een groene omgeving. Ga languit liggen aan de rand van het zwembad en geniet van een ontspannen vakantie terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. De camping wordt omringd door het betoverende landschap van de Romeinse heuvels. Bij Camping I Pini is het mogelijk om verschillende stacaravans van Roan te huren. Deze zijn ingericht met alle benodigdheden.

Roan Stacaravans

Op Camping I Pini staan verschillende soorten stacaravans van Roan die variëren van comfortabel tot luxe. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn allemaal uitgerust met een airco en een grote houten veranda.

Ontdek Rome

Camping I Pini ligt ‘achter de 7 heuvels’ zoals de legende van Rome zegt. De camping ligt binnen handbereik van de Rome, waar je met een bus naartoe kan vanaf de camping als er genoeg animo is. Maar naast Rome zijn er natuurlijk genoeg andere dingen te doen. Zo kan je bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen huren en de bossen rondom de camping verkennen. Een dagje kinderplezier beleeft je in Guidona 40 km verderop. Hier vindt je het grootste waterpretpark van Italië. Ook een dagje naar het strand behoort tot de mogelijkheden. Het dichtstbijzijnde ligt op ongeveer 75 km

 

 

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk de beste deals voor Stacaravan – Camping I Pini:

Stacaravan – Camping I Pini
Italië Lazio Rome Fiano Romano

Viale delle Sassete 28, 00065 Fiano Romano

Engels, Italiaans
Blurred map of Europe