Villa Ti Amo & Camping Le Marche

Mini Camping Le marche Italië & agriturismo Villa Ti Amo Appartementen zijn onderdeel van www.villatiamo.nl. De camping bestaat uit ruim 16 camping plekken en 2 ingerichte Glamping CasaMobi huisjes en 3 appartementen gelegen in het hart van Le Marche Italië. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige, autovrije mini camping zodat onze gasten rust, gezelligheid, ontspanning, ruimte, uitzicht, gastvrijheid meer dan voldoende kunnen vinden tijdens hun vakantie in le Marche Italië.Camping le Marche ligt centraal voor een ieder die het echte Italië wil ontdekken. Zowel de stranden, diversen meren, het Sibillini gebergte, de schilderachtige dorpjes in overvloed, de universiteiten, de steden, de wandel routes, de mountainbike route’s zijn door de perfecte ligging uitstekend te bereiken.

Villa Ti Amo & Camping Le Marche in Gualdo

Camping le Marche & Villa Ti Amo is een prachtige ruime camping, gelegen in het hart van Le Marche Italië, aangekondigd als het nieuwe Toscane om zijn ongerepte schoonheid. De camping is gelegen aan een stille landweg op 1 kilometer van de het heuveldorp Gualdo, met zijn imposante watertoren, oude kerken en kronkelende straatjes, waar een gevoel van lang vervlogen tijden nog steeds de overhand heeft.
De camping biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, de historische stad San Ginesio en het majestueuze Sibillini gebergte. Op een heldere dag, is het mogelijk om de Monte Conero aan de kust te zien.
De camping ligt op een uitgestrekt terrein, waar zich een grote tuin met zwembad en privé bossen bevinden, waar herten en wilde zwijnen rond zwerven. U vindt er ook een privé kapel gewijd aan de heilige Madonna.
Tijdens de zomer vinden er een verscheidenheid aan lokale “sagras” (festivals) plaats, met elke stad zijn eigen lekkernijen. Vaak zijn er spelletjes, muziek en dans, die zorgen voor een zeer aangenaam, en, inderdaad, goedkoop avondje uit. Le Marche heeft historische, artistieke en muzikale banden en er zijn tal van bezienswaardigheden op minder dan een uur rijden.
Sarnano (10 min.) is onze meest dichtstbijzijnde stad, een citadel, die bewaard is gebleven met een historisch centrum. Hier bevindt zich de Spa van San Giacomo met haar therapeutische bronwater en beauty farm. Donderdag is er markt, met een verscheidenheid aan kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen en levensmiddelen.
Macerata (30 minuten) is de hoofdstad van de provincie en heeft een werkelijk prachtige openlucht opera, 1 van de twee in heel Italië, de andere ligt in Verona. Het zomer operaseizoen van concerten is een ervaring om niet te missen.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk de beste deals voor Villa Ti Amo & Camping Le Marche:

Villa Ti Amo & Camping Le Marche
Italië Marche Macerata Gualdo

Contrada Bartolotti 16, Gualdo (mc)

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe