Algemene gegevens

Staanplaatsen: 213
Huuraccommodaties: 84

Camping Village Le Pianacce

Camping Village Le Pianacce is een gezellige familiecamping met heerlijk zwembad met peuterbad en een enorme waterspeeltuin. Daarnaast kun je er ook veel sportvelden, speeltoestellen en een leuke midgetgolfbaan vinden. In de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals sportlessen, knutselmiddagen en dansavonden. Ook kun je er een heerlijke bar en restaurant vinden, waar je lekkere pizza’s kan eten met een mooi uitzicht. Ook is er een goedgevulde supermarkt waar je je dagelijks benodigdheden kunt kopen.

Geniet van de mooie omgeving

Een paar kilometer van Livorno en van de stranden van Marina di Castagneto, ligt de Camping Le Pianacce. Le Pianacce is omgeven door groen, ideaal voor een familie vakantie, met vrienden, met kinderen. Voor de liefhebbers van geschiedenis en een culturele vakantie kunt u rijden naar Siena, Volterra, Pisa, Livorno, Florence, Bolgheri, San Vincenzo en vele andere populaire steden.

Camping Village Le Pianacce

Italië Midden-Italië

Località LE Pianacce, 57022 Castagneto Carducci

0039 0565763667
Duits, Engels, Nederlands
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.