Camping Bellamare

De camping biedt verschillende soorten accommodatie: leuke vrijstaande bungalows, appartementen aan het strand en groene plaatsen, gescheiden door bomen. Met het animatieteam van de camping wordt u betrokken bij leuke activiteiten: spelletjes, ’s avonds shows, sport voor volwassenen en een miniclub voor kinderen. Daarnaast vind je er een heerlijk zwembad en zijn er verschillende speeltoestellen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een lekker restaurant en bar waar je een hapje kunt eten met uitzicht op de kust.

Genieten van de zee

Camping Bellamare gelegen aan de prachtige Rivera Conero, heeft een oppervlakte van 50.000 vierkante meter en is het ideale startpunt voor excursies en uitstapjes naar de toeristische plaatsen in de Marken. De camping is direct gelegen aan zee en ver weg gelegen van de spoorwegverbinding wat uniek is aan de Adriatische kust. In Porto Recanati, in het prachtige landschap van de Conero, vindt u een oase van vrede en rust voor uw ideale vakantie in de Marche.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk alle aanbieders van Camping Bellamare:

Camping Bellamare
Italië Marche Macerata Porto Recanati

Lungomare Scarfiotti, 13, 62017 Porto Recanati

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe