Alle foto's

Trasimeno Glamping Village

Trasimeno Glamping Village is een gezinscamping met zwembad, gelegen aan het Trasimenomeer in Midden-Italië. Op de camping zijn kampeerplaatsen, stacaravans en diverse glamping accommodaties te huur. Zowel voor traditoneel kamperen als een luxe kampeervakantie ben je hier dus aan het juiste adres. Van slapen in een tipi tot overnachten in een luxe glamping cabin in het bos; het kan hier allemaal.

Faciliteiten op Trasimeno Glamping Village

De glamping beschikt over een ruim zwembadcomplex met glijbanen, een whirlpool en Spray Park, waardoor jong en oud genieten van urenlang waterplezier. Daarnaast kun je ook zwemmen in het meer. De camping heeft twee stranden en een steiger waar je het water in kunt. Daarnaast heeft Trasimeno Glamping Village een privéhaven, waar je je eigen boot kunt aanleggen of een boot kunt huren. Het is ook mogelijk om met een waterfiets van de glamping het meer op te gaan. Na een actieve dag op het meer kun je bijkomen in het restaurant met panoramoterras. Je bestelt hier de beste lokale gerechten en de meest gerenommeerde Umbrische wijnen. Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen, sportvelden en een theater dat door het animatieteam gebruikt wordt om feestjes, spelletjes, shows en andere activiteiten te organiseren. Verder is er een minimarkt voor de basisbenodigdheden, zoals frisdrank, vers brood en lokale producten.

Vakantie in Umbrië

Trasimeno Glamping Village ligt aan het mooie Trasimenomeer in het hart van Umbrië, verscholen tussen de heuvels en valleien, omringd door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Het Trasimenomeer is het op drie na grootste meer van Italië en in het meer bevinden zich drie kleine eilandjes, waarvan je er twee kunt bezoeken. Het grootste eiland, Polveseiland, is opgenomen in het Trasimeno Regionaal Park en verrast met zijn ongerepte charme, adembenemende uitzichten en ongelooflijke landschappelijke verscheidenheid. Het tweede eiland, Eiland Maggiore, herbergt een uniek vissersdorp, Romeinse overblijfselen, kleine parochiekerken en het majestueuze Guglielmi kasteel. Het laatste eiland, Minore Eiland, is eigendom is van de adellijke familie Baldeschi uit Perugia. Op het meer kun je allerlei watersporten beoefenen, zoals zeilen en suppen, en in de omgeving vind je tal van karakteristieke dorpjes en mooie landschappen, zoals Castiglione del Lago en Passignano sul Trasimeno. De camping is ook ideaal gelegen voor uitstapjes naar de kunststeden Rome, Siena en Florence.

Overige information van deze accommodatie

Trasimeno Glamping Village
Italië Umbrië Perugia Sant Arcangelo Di Magione (Pg)

Via Martiri di Cefalonia, 06063 Sant Arcangelo di Magione

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Blurred map of Europe