Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3,00 ha
Hoogte: 550 m

Camping Rio Verde

De charme camping Rio Verde in Costacciaro is de perfecte vakantiebestemming in de natuur voor u en uw gezin op het platteland van Umbrië. Door de omringende bergen en de vele bomen is het ook in hartje zomer altijd heerlijk koel. Het is een ideale plek om te genieten van de natuur of allerlei buitensporten te beoefenen, zoals wandelen en paardrijden. Het restaurant van Rio Verde naast het zwembad biedt allerlei specialiteiten uit de regio en uitstekende wijnen. De camping biedt schaduwrijke kampeerplaatsen in een oud dennenbos en chalets (met kleine keuken, badkamer en veranda). De camping organiseert ook buitenritten te paard door de bossen, en beschikt over 5 schaduwrijke paddocks met een totale oppervlakte van 3 hectare en 10 boxen.

Vakantie in Umbrië

Camping Rio Verde ligt midden in het natuurpark Monte Cucco in een vallei aan de waterval de Chiascio. Ook op cultureel gebied valt er veel in de omgeving van Perugia te beleven. Costacciaro is een gemeente in de Italiaanse provincie Perugia. Bezoek bijvoorbeeld de archeologische sites en middeleeuwse Italiaanse stadjes. Bezoek de stad Perugia gelegen op een heuvel, op 300 meter boven de rivier de Tiber. Het is een stad met een bijzondere charme. De stad combineert geschiedenis met een kosmopolitische jonge uitstraling vanwege de wereldberoemde universiteit voor buitenlanders die zich op de Piazza Fortebraccio bevindt.

We hebben een aantal opties voor Camping Rio Verde voor je op een rijtje gezet:

Camping Rio Verde

Italië Umbrië Perugia Costacciaro

località Fornace 1, 06021 Costacciaro (PG)

+39 (0)7 59 17 01 81
Engels, Frans, Italiaans
half april - eind september
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.