Alle foto's

International Riccione Camping Village

International Riccione Camping Village is een gezellige familiecamping gelegen aan de heerlijke Italiaanse kust. De camping organiseert een uitgebreid animatieprogramma met veel leuke activiteiten zoals theatervoorstellingen, sportlessen, workshops en muziekavonden. De camping heeft daarnaast een heelrijk restaurant, waar je kunt genieten van plaatselijke specialiteiten.

Kamperen aan zee

International Riccione Camping Village bevindt zich direct naast een enorm waterpark, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast ligt de camping aan een heerlijk zandstrand met veel strandbars, waar je lekker kunt zwemmen en zonnen.

Bezoek Rimini

De camping ligt op 14 kilometer van de bruisende stad Rimini. Het heeft talloze bouwwerken en gebouwen uit de Romeinse tijd zoals een meer dan tweeduizend jaar oude brug, een indrukwekkende stadspoort, een archeologische site en de ruïnes van een amfitheater. In de wijk Borgo San Giuliano kun je heerlijk slenteren door de schilderachtige straatjes en genieten van de kleurrijke huizen en prachtige street art. Daarnaast kun je in Rimini allerlei gezellige terrasjes, pleintjes en restaurantjes vinden waar je wat kunt eten en drinken.

Overige information van deze accommodatie

International Riccione Camping Village
Italië Emilia-Romagna Rimini Riccione

Via Torino, 80, 47838 Riccione

Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe