Camping Adria

Camping Adria beschikt over 100.000 vierkante meter groene, vlakke en schaduwrijke staanplaatsen. Je vindt er een miniclub en juniorclub voor de kinderen, die in het gezelschap van professionele entertainers zullen kunnen spelen. Ook zijn er velen speeltuinen en worden er leuke thema-avonden georganiseerd voor volwassenen. Op de camping bevindt zich een supermarkt, restaurant, pizzeria en bar, waar je heerlijk kunt eten. Sportievelingen kunnen zich uitleven op het voetbalveld en volleybalveld.

Geniet van het lekkere strand

De zee op slechts een steenworp afstand, we bevinden ons vlak aan de kust van Riccione. Viale Ceccarini en Viale Dante bevinden zich op een paar minuutjes fietsen, als je van winkelen houdt, kan je daar niet van afzien!
En als je je door deskundige handen wilt laten verwennen, de termen van Riccione bevinden zich slechts op 300 meter van de camping. Je vindt bij Riccione allerlei heerlijke stranden, waar je kunt genieten van lange stranddagen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Adria (Riccione)
Italië Emilia-Romagna Rimini Riccione

Viale Torino, 40, 47838 Riccione

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe