Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 44

Eurocamping Calvisio

Eurocamping Calvisio*** is gelegen in één van de valleien van Finale Ligure, en staat bekend om haar fijne zandstrand en schitterende binnenland, waardoor zij wereldwijd één van de meest gerenommeerde plaatsen is wat betreft outdoor-activiteiten: mountainbike, klimmen, trekking, paardrijtochten, duiken, zeilen en nog veel meer. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad. Bij het zwembad kun je genieten van een lekker terras en de kinderen kunnen zich vermaken op de vele speeltuinen.

Prachtige Calvisio Vallei

Ondergedompeld in het groen van de prachtige Calvisio Vallei biedt het strategisch langs de oude Romeinse weg Julia Augusta gelegen vakantiepark de liefhebbers van de natuur een ruim aanbod van excursies: te voet en met de mountainbike, en van gerenommeerde klimwanden. Voor de liefhebbers van de zee beschikt Finale Ligure over een ruim aanbod aan stranden en privéstranden, die makkelijk te voet te bereiken zijn in 10-15 minuten (1500 meter), maar ook met de fiets of met onze pendeldienst voor het strand en voor het stadscentrum.

We hebben een aantal opties voor Il Villaggio Di Giuele - Eurocamping Calvisio voor je op een rijtje gezet:

Il Villaggio Di Giuele – Eurocamping Calvisio

Italië Ligurië Savona Finale Ligure

Via Calvisio, 17024 Finale Ligure

+39 019.601240
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.