Meer foto's

Camping Bella Vista

Camping Bella Vista is een gezellige familiecamping met een heerlijk zwembad met peuterbad in Ligurië in Italië. De camping beschikt ook over meerdere speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De camping heeft een restaurant met bar, waar je elke dag een lekker dagje kunt eten of een drankje kunt doen. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals bijvoorbeeld wandel en fiets excursies, kookworkshops en een kidsclub.

Geniet van het mooie strand

Wie eens een heerlijke vakantie wil, in een prachtig land, met een fantastisch klimaat, een heerlijke keuken, een warme zee en vriendelijke mensen hoeft niet verder meer te zoeken! Uw volgende vakantie-bestemming is de Italiaanse Bloemenrivièra. De camping is rustig gelegen in een bloemen- en tuinbouwgebied, 1500 meter van de blauwe Middellandse Zee. Je kunt er genieten van lange stranddagen .

Overige information van deze accommodatie

Camping Bella Vista
Italië Ligurië Savona Albenga

Reg. Campore 23, 17031 Albenga

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe