Stork Camping Village

Camping Village Bungalow Stork is 70.000 m2 groot, direct aan zee en geheel in de schaduw. Ruime, door bomen en struiken omgeven, kampeerplaatsen en moderne hygiënische voorzieningen, stenen bungalows en volledig ingerichte appartementen (van 22 t/m 35 m2) om u het nodige comfort te bieden. Camping Village Bungalow Stork biedt hun gasten ongelofelijk veel gemakken: bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, bazaar, een zwembad voor volwassenen en een voor kinderen, speeltuin, tennisbanen, beach volley. Tevens staan het animatieteam en het team van de camping altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Geniet van het lekkere strand

Camping Village Bungalow Stork, is een 4 sterren complex dat zich bevindt in het groene hart van de Abruzzen dichtbij Roseto degli Abruzzi, direct aan de Adriatische kust en op maar 60 km van de Gran Sasso d’ Italia. De gezellige en intieme sfeer is het eerste wat u merkt als u bij Stork Camping Village binnenkomt. Ook heel bijzonder zijn de vorm van de kust en het mooie strand met afwisselend zand en rotsen. Dit geeft een gevoel om bedolven te zijn in de ongerepte natuur. Camping Village Bung alow Stork is zonder twijfel de ideale plek waar u uw onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen met vrienden en familie, tussen de bergen en de zee, tussen de zon en de natuur.

Overige information van deze accommodatie

Stork Camping Village
Italië Abruzzen Teramo Roseto degli Abruzzi

Via del Mare, 11- Cologna Spiaggia, 64026 Roseto degli Abruzzi

0039 085 89 37 076
Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe