Algemene gegevens

Staanplaatsen: 265
Huuraccommodaties: 84

Camping Village Eurocamping Roseto

Camping Village Eurocamping Roseto is een heerlijke familiecamping aan de stranden van de Italiaanse kust. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met peuterbad en je kunt er verschillende speeltoestellen en sportvelden vinden, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Ook is er een privéstrand waar je bedjes en parasols kunt huren. De camping heeft een lekker restaurant en winkeltje, waar je een hapje kunt eten en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met sportlessen, theatervoorstellingen en een kidsclub.

Geniet van het heerlijke strand

Camping Village Eurocamping Roseto, ligt in de Abruzzes, aan de Adriatische kust voor een heerlijke vakantie in een groene en rustige omgeving dichtbij de zee. U kunt kiezen tussen ruime standplaatsen en bungalows en stacaravans met alle comfort. In de omgeving kun je genieten van lange stranddagen en heerlijke wandelingen.

Camping Village Eurcamping Roseto

Italië Abruzzen Teramo Roseto degli Abruzzi

Via Lungomare Trieste, 90, 64026 Roseto degli Abruzzi

0039 085 8993179
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.