Kamperen op een kleine camping Italië

Kleine camping Italië

Kleine campings in Italië zijn geliefd onder families met kinderen en rustzoekers. Kamperen tussen de pijnbomen, wijngaarden of met uitzicht op zee! Voor de actieve vakantieganger zijn de kleine Italiaanse campings in de bergen favoriet. Volgens ons is een kleine camping een camping met maximaal 100 plaatsen en ligt de nadruk op natuur, gezelligheid, vrijheid, mooie ligging, rust en ruimte! Vakantie op een leuke kleine camping in Italië is de laatste jaren daarom flink in populariteit gestegen. Kleine campings vind je op de mooiste plekjes van Italië en zijn vaak onderdeel van een bed and breakfast, kleinschalig vakantiedomein of Agriturismo.

Kindvriendelijke campings

De kleinschalige campings in Italië zijn geliefd onder families met kinderen. Een kindvriendelijke camping met zwembad doet het altijd goed bij kinderen. Lekker zwemmen of van de waterglijbaan roetsjen, wie wil dat nu niet?

Kamperen bij Nederlanders

In Italië vind je verschillende kleine campings met een Nederlandse eigenaar. Het grootste voordeel van een kleinschalige camping met een Nederlandse eigenaar is waarschijnlijk gewoon Nederlands kunt praten bij de receptie. Daarnaast kiezen veel Nederlandse kampeerders voor een Nederlandstalige camping in Italië, omdat daar veel Nederlanders verblijven. Hierdoor is het niet alleen voor jouw, maar ook voor de kinderen makkelijk om vrienden te maken. Tenslotte staat gastvrijheid bij de Nederlandse eigenaren voorop!

Kleine campings aan zee

Kleine camping Noord-Italië

Kleine campings met zwembad

Bekijk het aanbod