Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 480
Huuraccommodaties: 105

Villaggio Camping Adria

Villaggio Camping Adria is een grote camping met zwembad aan de Adriatische kust. De camping ligt in de regio Emilia-Romagna, op zo’n vijftien kilometer ten noorden van de stad Ravenna. Deze leuke familiecamping in Italië beschikt over huuraccommodaties (stacaravans, appartementen, studio’s, kamers, huurtenten, en caravans) en een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Villaggio Camping Adria beschikt over een zwembad met glijbaan, animatie voor jong en oud, en ligt vlakbij de zee. De camping biedt u een verblijf van rust, kalmte en contact met de natuur, maar ook de kans om te genieten van geanimeerde vakanties d.m.v. van ontspanningsbezigheden en de sportieve activiteiten.

Emilia-Romagna: mooie natuur, geschiedenis, cultuur, lekker eten

De Camping Adria in Ravenna ligt in het hart van een prachtig natuurlijk landschap, vlakbij zee en op maar 15 km van de schitterende stad Ravenna. Deze stad is dan ook zeker het bezoeken waard. Ravenna is de voormalige hoofdstad van het West-Romeinse rijk en staat bekend als de stad van de mozaïeken. Ook is de mooie stad Bologna een stad die je zeker moet bezoeken als je op vakantie bent in de regio Emilia-Romagna. De natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen en fietsen in mooie groene heuvels en bergtoppen van de Apennijnen.

480

105

Villaggio Camping Adria

Italië Emilia-Romagna Ravenna Casal Borsetti

Via Giovanni Spallazzi, 30, 48123 Casal Borsetti

0039 0544 445217
Duits, Engels, Frans, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.