Algemene gegevens

Staanplaatsen: 2898
Huuraccommodaties: 285

Union Lido Camping Lodging Hotel

Union Lido Camping Lodging Hotel is een zeer grote familiecamping gelegen aan de Venetiaanse kust. De camping heeft een groot zwemparadijs met meerdere baden, een waterspeeltuin, veel glijbanen en peuterbaden. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en velen sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. er is een actief animatieteam, die ook animatie verzorgt in het Nederlands. Er worden sporttoernooien, disco’s, workshops en een kids club georganiseerd. Er is een spa, een midgetgolfbaan en meerdere restaurants, pizzeria’s en barretjes waar je lekker kunt eten.

Geniet van het lekkere strand

Union Lido Camping Lodging Hotel ligt aan een kilometer lang privéstrand, waar je als campinggast altijd kunt genieten van lange stranddagen. Daarnaast vind je er ook meerdere duik- en surfscholen, waar sportievelingen zich kunnen uitleven. In de omgeving vind je leuke stadjes en je kunt ook een uitstapje maken naar Venetië.

Union Lido Camping Lodging Hotel

Italië Noord-Italië

Via Fausta, 258, 30013 Cavallino

0039 041 25 75 111
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.