Algemene gegevens

Staanplaatsen: 260
Huuraccommodaties: 98

Tiliguerta Glamping & Camping Village

Het Camping Village bestaat uit bungalows opgetrokken in steen, mobilhomes, ingerichte caravans en ruime, goed van schaduw voorziene staanplaatsen voor campers, tenten en caravans. Rondom het centrale plein is er een restaurant – pizzeria, een bar, een supermarkt en een minishop. De gasten kunnen genieten van of zelf meewerken aan optredens en dergelijke in het openlucht amfitheater. Een rijk gevuld programma van animatie, sport en begeleide bezoeken staat klaar voor gasten die totaal willen opgaan in de natuur.

Geniet van het heerlijke strand

Tiliguerta is een 4-sterren Camping Village in het zuidoosten van Sardinië, midden in een bos van eucalyptus en dennenbomen, dat uitkijkt over het prachtige en befaamde strand van Costa Rei, door Lonely Planet aangewezen als het vijfde mooiste strand ter wereld. Tiliguerta is gelegen in het plaatsje Capo Ferrato, vlak bij Muravera, Villasimius, Castiadas, Olia Speciosa, Villaputzu en San Vito, een streek vol attracties -vooral tijdens de zomer- en gemakkelijk bereikbaar met een shuttledienst of eigen auto.

Bekijk de prijzen van Tiliguerta Glamping & Camping Village bij een van onze partners:

Tiliguerta Glamping & Camping Village

Italië Sardinië Cagliari Muravera

S.P. 97 km. 6,00 – Località Capo Ferrato, 09043 Muravera

0039 070 991437-991438
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.