Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,5 ha

Tendi Agricamping Romita

Tendi Agricamping Romita in Tavarnelle Val di Pesa is een camping in Florence met zwembad in de regio Toscane. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen, lodge-tenten en safaritenten. Deze kleine camping heeft plaatsen met bosgrond, fraai uitzicht, grasland, groen terrein, ongelijk terrein en plaatsen met enige schaduw. Tendi Agricamping Romita beschikt over internettoegang en een zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Safaritent huren in Toscane

Kamperen in de prachtige omgeving van Tavarnelle Val di Pesa is ideaal om het departement Florence in de regio Toscane te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Tendi Agricamping Romita is ideaal voor agriturismo, avonturiers, bijzonder overnachten, cultuurliefhebbers, duurzame vakantie, gezin met jonge kinderen, kindvriendelijk, meivakantie, mindervaliden, rustieke vakantie, schoolvakantie, sportieve vakantie, wijnliefhebbers en zomervakantie.

Boek Tendi Agricamping Romita bij een van onze partners:

25

3

2,5 ha

Tendi Agricamping Romita

Italië Midden-Italië

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 751 37 51
Engels, Italiaans
mei - september
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.