Tahiti Camping & Thermae Bungalow Park

TAHITI Camping & Thermae Bungalow Park wordt beschouwd als een topcamping op Europees niveau. Midden tussen het groen liggen drie heel verschillende zwembaden, waarvan er één pre-olympisch is, één exotisch met atol en een aantrekkelijke mediterrane lagune omringd door rotsen en watervallen, geïnspireerd door de typerende ambiance van het oude Rome. Er is een breed privé-strand met fijn zand op slechts 800 m. van het Vakantiedorp, dat bereikbaar is met een grappig minitreintje. De animatie is boeiend en het intensieve programma bevat dag- en avondactiviteiten voor volwassenen en kinderen én Mini Club-activiteiten (vanaf 4 jaar). Er kunnen sporten worden beoefend als voetbal, zaalvoetbal, tennis, boogschieten, basketbal, volleybal, beachvolley, hindernissenbaan en tot slot bodybuilding in de sportschool. Op de Camping zelf is er een Thermaal Wellnesscentrum met de naam ‘Thermae Oasis & I Giardini del Benessere’, de ideale plek om lichaam en geest eens lekker te verwennen terwijl u profijt trekt van het thermale wateren met zout, broom en jodium, afkomstig uit een eigen interne bron.

Geniet van de mooie omgeving

Er worden culturele excursies georganiseerd naar Venetië, Ravenna, San Marino en Ferrara en natuurexcursies naar het Parco del Delta (met de boot of per fiets). Verder zijn plezier en amusement verzekerd in de themaparken van de Adriatische Riviera. Je kunt er genieten van lange stranddagen en mooie wandelingen.

Overige information van deze accommodatie

Tahiti Camping & Thermae Bungalow Park
Italië Emilia-Romagna Ferrara Lido delle Nazioni

Viale Libia, 133, 44020 Lido delle Nazioni

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe