Alle foto's

Tahiti Camping

Tahiti Camping wordt beschouwd als een topcamping op Europees niveau. Je kunt er stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten van Roan huren. Midden tussen het groen liggen drie heel verschillende zwembaden, waarvan er één pre-olympisch is, één exotisch met atol en een aantrekkelijke mediterrane lagune omringd door rotsen en watervallen, geïnspireerd door de typerende ambiance van het oude Rome. Er is een breed privé-strand met fijn zand op slechts 800 m. van het Vakantiedorp, dat bereikbaar is met een grappig minitreintje. De animatie is boeiend en het intensieve programma bevat dag- en avondactiviteiten voor volwassenen en kinderen én Mini Club-activiteiten (vanaf 4 jaar). Er kunnen sporten worden beoefend als voetbal, zaalvoetbal, tennis, boogschieten, basketbal, volleybal, beachvolley, hindernissenbaan en tot slot bodybuilding in de sportschool. Op de Camping zelf is er een Thermaal Wellnesscentrum met de naam ‘Thermae Oasis & I Giardini del Benessere’, de ideale plek om lichaam en geest eens lekker te verwennen terwijl u profijt trekt van het thermale wateren met zout, broom en jodium, afkomstig uit een eigen interne bron.

Roan huuraccommodaties

Op Camping Tahiti  staan verschillende soorten stacaravans van Roan die variëren van comfortabel tot luxe. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn allemaal uitgerust met een airco en een grote houten veranda.

Verder staan er op het kampeerterrein ook de Holiday lodgetenten van Roan. Deze accommodatie heeft plek voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesgedeelte, 4-pits gasfornuis, stromend water, koffiezetapparaat en een uitgebreide keukeninventaris. De veranda is overdekt met een tentdoek en is afsluitbaar met een hekje.

Tot slot kun je ook comfortabele bungalowtenten huren. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen en voorzien van een tweepersoonsbed, vier lossen bedden, een keukengedeelte, een eettafel en stoelen. Het keukengedeelte bestaat uit een 4-pits- gasfornuis, koelkast met vriesvak en volledige keukeninventaris. Elke tent heeft bovendien een ventilator voor de warme dagen en een barbecue voor buiten.

Geniet van de mooie omgeving

Er worden culturele excursies georganiseerd naar Venetië, Ravenna, San Marino en Ferrara en natuurexcursies naar het Parco del Delta (met de boot of per fiets). Verder zijn plezier en amusement verzekerd in de themaparken van de Adriatische Riviera. Je kunt er genieten van lange stranddagen en mooie wandelingen.

Overige information van deze accommodatie

Tahiti Camping & Thermae Bungalow Park
Italië Emilia-Romagna Ferrara Lido delle Nazioni

Viale Libia, 133, 44020 Lido delle Nazioni

Duits, Engels, Italiaans
half mei - half september
Blurred map of Europe