Meer foto's

Spina Camping Village

Spina Camping Village is een gezellige familiecamping gelegen bij de Italiaanse kust. De camping beschikt over een groot waterpark met glijbanen, een waterspeeltuin en kleuterbaden. De camping heeft een heerlijk privéstrand, waar je parasols en strandbedjes kunt huren. Op de camping vind je sportvelden en speeltoestellen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. daarnaast is er een kiosk, restaurant en een speelhal. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma.

Geniet van de groene omgeving

Spina Camping Village maakt deel uit van de natuuroase Bellocchio, is gelegen in het natuurpark van de Po Delta en is meer dan 24 hectare groot. Een uitdaging om de natuur te ontdekken. Het pijnbomenbos, fiets –en wandelroutes en zeldzame vogelsoorten zijn de kenmerken van onze unieke locatie. Kortom: de ideale plaats voor een verblijf in de natuur, cultuur, sport en relax.

Overige information van deze accommodatie

Spina Camping Village
Italië Emilia-Romagna Ferrara Lido di Spina

Via del Campeggio 99, 44029 Lido di Spina

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe