Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 1000
Huuraccommodaties: 453

Camping Pra’delle Torri

Camping Pra’delle Torri is en gezellige familiecamping aan de Italiaanse kust. Je kunt er kiezen uit verschillende typen stacaravans van Roan. De camping beschikt over een enorm waterparadijs met waterspeeltuin, glijbane en peuterbanen. Ook vind je er een golfbaan en zijn er speeltuinen, luchtkastelen, skatebanen en sportvelden. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma met theatervoorstellingen, spelletjesavonden en workshops. Je vindt er meerdere restaurants en winkels, waar je heerlijk kunt eten.

Roan stacaravan huren

Op Camping Pra’delle Torrii staan verschillende soorten stacaravans van Roan die variëren van comfortabel tot luxe. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn allemaal uitgerust met een airco en een grote houten veranda. De meest luxe stacaravan van Roan op Camping Pra’delle Torri is de Supreme Lounge. Deze mobile home beschikt over een grote overdekte houten veranda met luxe loungebank, een afwasmachine en een Nespresso koffiezetapparaat.

Geniet van het heerlijke strand

In Camping Pra’delle Torri volgt de vakantie altijd jouw ritme en jouw gevoelens. Om jouw levenslust ruimte te geven in 120 hectare vol met ideeën, voorstellen, manifestaties bedoeld voor zowel groot als klein: van de miniclub tot de glijbanen in het Waterpark, van het enteren van het Galjoen van het Pirateneiland, van het discodansen tot sporten aan de oevers van de zee, van het shoppen op onze antieke en ambachtelijke marktjes tot een bezoek aan de mooiste steden in Veneto.

We hebben de beste opties voor Roan Pra'delle Torri - Stacaravan Adriatische kust voor je op een rijtje gezet:

Roan Pra’delle Torri – Stacaravan Adriatische kust

Italië Noord-Italië

Viale Altanea, 201 – Loc.tà Pra’ delle Torri, 30021 Caorle

Duits, Engels, Italiaans