Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 24

Residence Camping Atlantide

Residence Camping Atlantide is een gezellige familiecamping aan de kust van Italië. de camping beschikt over een lekker zwembad met kleuterbad, waaar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast vind je er meerdere sportvelden en speeltoestellen. De camping heeft een bar en een supermarkt. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals een leuk animatieprogramma met dansavonden, sporttoernooien en fitness lessen.

Geniet van het heerlijke strand

De Résidence Camping Atlantide is een moderne camping aan de kust van Capitolo, op 5 km van Monopoli (Ba). Niet ver van Trulli d’Alberobello, de grotten van Castellana, Zoosafari de Fasano, op 1 uur van Lecce en op 2 uur van Gargano. De zon schijnt er van mei tot september over de lange uitgestrekte zandstranden, onderbroken door kreekjes. De zee is er schoon en puur, het uitzicht schitterend. Een ideale plek voor degenen die houden van de zee, de natuur en van kunst.

Residence Camping Atlantide

Italië Apulië Bari Monopoli

C.da Lamandia, 13/E, 70043 Monopoli – Bari

080.801212
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.