Algemene gegevens

Staanplaatsen: 2080
Huuraccommodaties: 910

Homair – Union Lido

Homair – Union Lido is een zeer grote familiecamping gelegen aan de Venetiaanse kust. De camping heeft een groot zwemparadijs met meerdere baden, een waterspeeltuin, veel glijbanen en peuterbaden. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en velen sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. er is een actief animatieteam, die ook animatie verzorgt in het Nederlands. Er worden sporttoernooien, disco’s, workshops en een kids club georganiseerd. Er is een spa, een midgetgolfbaan en meerdere restaurants, pizzeria’s en barretjes waar je lekker kunt eten.

Geniet van het lekkere strand

Homair – Union Lido ligt aan een kilometer lang privéstrand, waar je als campinggast altijd kunt genieten van lange stranddagen. Daarnaast vind je er ook meerdere duik- en surfscholen, waar sportievelingen zich kunnen uitleven. In de omgeving vind je leuke stadjes en je kunt ook een uitstapje maken naar Venetië.

We hebben een aantal opties voor Homair - Union Lido voor je op een rijtje gezet:

Homair – Union Lido

Italië Noord-Italië

Via Fausta, 258, 30013 Cavallino

+33 (0)4 42 16 89 91
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.