Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 55

Holiday Village & Camping Nettuno

Holiday Village & Camping Nettuno is een resort met camping en huuraccommodaties gelegen aan de Italiaanse kust. Het kampeerterrein ligt op een schaduwrijke plek direct aan zee. De laatste tien staanplaatsen bevinden zich op 5 meter van het strand. Het Nettuno Village is in de enige camping aan de kust van Sorrento-Amalfi die plaatsen biedt voor tenten, caravans en campers op slechts een paar meter van het strand.

Het paradijs aan de kust tussen Sorrente en Amalfitaine. De baai van Nerano is een één van de meest opmerkelijke plekken van het schiereiland Sorrente, welke op enkele kilometers is gelegen van Sorrente, Positano en het eiland Capri. Het vakantiecomplex Nettuno is de ideale plek voor degene die vakantie aan zee wil doorbrengen, om plezier te maken, te duiken en daarnaast ook te kunnen genieten van de bergen met de mogelijkheid voor georganiseerde wandeltochten en trekking sessies. Onze gasten kunnen gebruik maken van diverse soorten accommodaties: Residenties, stacaravans, de camping en appartementen in de prachtige Saraceense toren.

Holiday Village & Camping Nettuno

Italië Campania Napels Massa Lubrense

Via A. Vespucci, 39, 80061 Massa Lubrense

0039 081 808 1051
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.