Alle foto's

Faranghe! Camping & countryhouse

Faranghe! Camping & countryhouse is een charme camping panoramisch gelegen op de grens van Umbria en Le Marche in het groene hart van Italië. De kleine boerencamping op een aantal autominuten van winkels en restaurants. De kleinschalige camping heeft 18 ruime kampeerplaatsen voor caravan of tent. Een tweetal retrocaravans als je wel wilt kamperen maar niet wil sjouwen. En een tweetal comfortabele appartementen elk een eigen terras. Je kunt gebruik maken van het zwembad, mee-eten met de eigenaren,honesty bar, gratis wifi, huttenbouwplek en de toeristeninformatie.

Wat maakt Faranghe! een uniek vakantieadres?

De nog onaangetaste Italiaanse sfeer, voor al onze gasten hebben we het duimdikke Tips voor Trips e-book om de streek te ontdekken. Er zijn veel wandelmogelijkheden in de omliggende natuurgebieden en kun je met een van de wandelkaarten op pad. Op 3 km is het een walhalla voor mountainbikers, met veel routes in diverse moeilijkheidsgraad, te downloaden op je GPS. Verder zijn de bijzondere excursies & workshops, georganiseerd door experts uit het dorp, erg gezellig. Het is een belevenis als je wilde kruiden en paddenstoelen gaat zoeken met Ania. Of als je tagliatelle met de mattarello maakt met Bianchina, taal-op-stap-les doet met Oriana. Voor de kinderen zijn er speciale workshops zoals het pizza-atelier, je kookt dan voor je ouders. Of jam maken, dan heb je een souvenirtje om mee naar huis te nemen.

Ontdek Le Marche in Italië

In het land van de Verdicchio di Matelica DOC van de ondermeer Gambero Rosso, een uitstekende witte wijn. Op een steenworp afstand van de berg Tre Pizzi, waar parapenters en deltavliegers vanaf zweven. Een omgeving in de zacht glooiende heuvels van Le Marche aan de poort van de hoge Appenijnen in de Umbrië. Hier predikte Franciscus de armoede. In een uur ben je in zijn geboortestad Assisi. Deze streek is een belevenis, en Faranghe! is een plek om je thuis te voelen.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk de beste deals voor Faranghe! Camping & countryhouse:

18

4

2,5 ha

400 m

Faranghe! Camping & countryhouse
Italië Marche Esanatoglia

Localita Masciano 79, 62024 Esanatoglia MC, Italië

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe