Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 50

Desenzano Camping Village

Desenzano Camping Village is een gezellige familiecamping gelegen aan de oevers van het Gardameer. De camping is erg ruim opgezet en beschikt over een lekker zwembad. De camping beschikt daarnaast over een heerlijk privéstrand, waar je kunt genieten van lange stranddagen. Je vindt er een mooi restaurant met terras waar je een lekker hapje kunt eten. De camping heeft meerdere speeltoestellen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met een kids club, sporttoernooien en muziekavonden.

Geniet van het heerlijke strand

Desenzano Camping Village ligt aan een privéstrand aan het Gardameer. je kunt er heerlijk wandelen en je vindt er zeilscholen en boot verhuren, waar mee je het meer kunt verkennen. Daarnaast is de prachtige groene omgeving van het meer perfect voor fietstochten en wandeltochten.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Desenzano Camping Village bij onze partners:

Desenzano Camping Village

Italië Lombardije Brescia Desenzano del Garda

4/9/11, 25015 Desenzano Del Garda

+39 030 9121325
Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.