Desenzano Camping Village

Desenzano Camping Village is een gezellige familiecamping gelegen aan de oevers van het Gardameer. De camping is erg ruim opgezet en beschikt over een lekker zwembad. De camping beschikt daarnaast over een heerlijk privéstrand, waar je kunt genieten van lange stranddagen. Je vindt er een mooi restaurant met terras waar je een lekker hapje kunt eten. De camping heeft meerdere speeltoestellen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met een kids club, sporttoernooien en muziekavonden.

Geniet van het heerlijke strand

Desenzano Camping Village ligt aan een privéstrand aan het Gardameer. je kunt er heerlijk wandelen en je vindt er zeilscholen en boot verhuren, waar mee je het meer kunt verkennen. Daarnaast is de prachtige groene omgeving van het meer perfect voor fietstochten en wandeltochten.

Overige information van deze accommodatie

Vergelijk alle aanbieders van Desenzano Camping Village:

Desenzano Camping Village
Italië Gardameer

Via Vo’, 4, 9, 25015 Desenzano del Garda BS, Italië

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe