Algemene gegevens

Staanplaatsen: 500
Huuraccommodaties: 40

Camping Vittoria

Camping Vittoria in Rosolina Mare is een camping in Rovigo met zwembad in de regio Veneto. Camping Vittoria beschikt over animatie, campingwinkel, zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Op Camping Vittoria vindt u verschillende kampeerplaatsen. In het schaduwrijke dennenbos vindt u plaatsen tot 200 vierkante meter. Aan het strand zijn er plaatsen met kunstmatige schaduw. Beide plaatsen zijn geschikt een harmonieuze vakantie met uw gezin.

Kamperen in Rovigo

Kamperen in de prachtige omgeving van Rosolina Mare is ideaal om de prvincie Rovigo in de regio Veneto te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn fietsen, golfen, naar het strand. Een verblijf op Camping Vittoria is ideaal voor avonturiers, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, golfliefhebbers, ouders met tieners, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond, zwemliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10 €10 €17 per dag
Chalet Maddalena €280 €280 €861 per dag
Bungalow Valentina €245 €245 €798 per dag

Camping Vittoria

Italië Noord-Italië

Strada Sud 340
45010 Rosolina Mare

+39 340 914 99 77
Engels, Italiaans
begin mei - half september
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.