Camping Villaggio Italgest

Camping Villaggio Italgest in Sant’ Arcangelo is een familiecamping in Perugia met zwembad gelegen aan een rivier in Umbrië. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalows, kampeerplaatsen, mobile-homes en stacaravans. De camping heeft plaatsen met bosgrond, enige schaduw en veel groen. Camping Villaggio Italgest beschikt over animatie, campingwinkel, discotheek, internettoegang, is rolstoel toegankelijk, tennisbaan en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Vakantie in Perugia op Camping Villaggio Italgest

In Perugia kunt u fietsen, golfen, kajakken, kanoën, naar het strand en wandelen. Een verblijf op Camping Villaggio Italgest is ideaal voor avonturiers, camperaars, fietsvakantie, golfliefhebbers, kindvriendelijk, ouders met tieners, smulpapen, vakantie aan het water, vakantie met de hond, wandelvakantie, welzijnsvakantie en zwemliefhebbers. Dankzij de centrale ligging is de camping een uitstekend uitgangspunt voor uitstapjes naar kunststeden, zoals Rome, Florence, Siena, Perugia, Assisi en Orvieto. Tevens kunt u de natuur ontdekken of tochtjes maken langs wijnproeverijen of traditionele culinaire aangelegenheden in Umbrië en Toscane. De receptie geeft informatie over uitstapjes en excursies met de fiets, te voet, met eigen auto of met een reisbus.

Overige information van deze accommodatie

Camping Villaggio Italgest
Italië Midden-Italië Trasimeense Meer

Via Martiri di Cefalonia, 06063 Sant’ Arcangelo

0039 075 84 82 38
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half april - begin oktober

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe