Camping Villaggio Europa Silvella

Camping Villaggio Europa Silvella is een gezellige familiecamping met een heerlijk zwembad met peuterbad, whirlpool en lagune. Je vindt een kiosk bij het zwembad, waar je een ijsje of wat drinken kunt kopen. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma met spelletjes, sportwedstrijden en theatervoorstellingen. Je vindt er ook veel speeltoestellen en allerlei sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Geniet van het prachtige meer

Camping Europa Silvella ligt direct aan het Gardameer en bevindt zich in een prachtig groen natuur gebied. De Camping bevindt zich op ongeveer 1 km afstand van het kleine centrum van San Felice en op ongeveer 4 km afstand van Salo’, een bekend toeristisch centrum dat van cultureel belang is dankzij haar monumenten en prachtige modieuze winkel. Het Gardameer, met zijn mooie ligging, biedt al onze campinggasten de mogelijkheid optimaal te genieten, een tocht rondom het meer maakt deze vakantie nog aangenamer en onvergetelijker.

Overige information van deze accommodatie

Camping Villaggio Europa Silvella
Italië Gardameer

Via Silvella, 10, 5010 San Felice del Benaco

Duits, Engels, Italiaans, Nederlands

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe