Camping Village Park Albatros

Op de vlakten van de Etruskische kust in Italië en dicht bij de fantastische Toscaanse wijngaarden ligt Camping Village Park Albatros. De perfecte plek om te genieten van de mooie Golf van Baratti en het vlakbij gelegen nationale park van de Maremma. Iedere faciliteit, dienst en activiteit is ontwikkeld om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Park Albatros omvat zestig hectare parkgebied met eigen toegang tot het strand, alle soorten accommodatie, van schaduwrijke standplaatsen tot volledig ingerichte en ruime stacaravans. Vertier voor het hele gezin aan de Etruskische kust in Toscane. Het personeel verwelkomt u en uw gezin bij Camping Village Park Albatros.

Vakantie in Toscane

Het campingdorp in Livorno ligt in een gebied dat wordt omgeven door de belangrijkste archeologische bezienswaardigheden van Toscane, en u duikt zo de zee in! Park Albatros biedt moderne faciliteiten, vermaak en prachtige stranden. Er is animatie voor wie zin heeft in plezier en er zijn tours om de omgeving te ontdekken. Het restaurant serveert traditionele Toscaanse visgerechten die bewijzen wat de zee allemaal te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

Camping Village Park Albatros
Italië Midden-Italië

Località Pineta di Torrenuova, 57027 San Vincenzo LI, Italië

0039 0565 701018

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe