Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 138

Camping Village Le Diomedee

Camping Village Le Diomedee in Vieste is een grote camping met zwembad in Italië aan een makkelijk bereikbaar zandstrand in de provincie Foggia aan de Adriatische Zee in Apulië. De camping beschikt over verschillende mobile homes, bungalows en chalets. Ook kan je je eigen tent, caravan of camper mee nemen. Op de familiecamping is genoeg te doen. Zo heb je een speeltuin, verwarmd zwembad en een leuk vol weekprogramma voor jong en oud. Camping Village Le Diomedee ligt direct aan het strand en beschikt over eigen ligstoelen en parasols. Daarnaast is er op de camping een mooi restaurant met uitzicht op de zee. Het restaurant heeft een kaart met allemaal heerlijke gerechten waaronder pizza (wat je ook af kan halen) en heerlijke andere Italiaanse gerechten.

Omgeving van Foggia

Rondom camping Village Le Diomedee is genoeg te doen. Zo kan je heerlijk mountainbiken, fietsen, wandelen, mooie stranden en andere natuurwonderen bezoeken zoals de Sea Cave, Tremiti Island en het natuurpark Oasis Lake Salso. Daarnaast kan je een zeil excursie doen waarbij je in acht uur in een kleine groep de basis over het zeilen leert. Ook zijn er verschillende leuke stadjes en themaparken zoals Village Park met tal van dino’s in San Marco en Miragica met heel veel attracties in Molfetta. Verder is het waterpark Acqua Fantasy in Lesina Marina een enorme aanrader er zijn namelijk tal van glijbanen en zwembaden waar je je een hele dag kan vermaken.

Camping Village Le Diomedee

Italië Apulië Foggia Vieste

Litoranea Vieste-Peschici Km 5, 71019 Vieste

0039 08 84 70 64 72
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.