Concept Village Piccola Gardiola

Concept Village Piccola Gardiola is een fijne rustige camping aan het Gardameer. De camping beschikt over een heerlijk solarium met bedjes en twee jacuzzi’s met prachtig uitzicht. Ook vind je er de lekkere My Beach Bar, waar je een hapje kunt eten en wat kunt drinken op het terras. Sportievelingen kunnen zich uitleven bij de outdoor fitness. De camping verhuurt luxe mobil homes met privé jacuzzi’s maar je kunt er ook een kampeerplek huren. Vanaf de camping kun je goed het meer verkennen en je vindt ook veel golfbanen in de buurt.

Geniet van het prachtige meer

Camping Village La Gardiola in San Felice del Benaco ligt aan het Gardameer, tegenover het gelijknamige eiland. Het kijkt uit op ‘la Rocca di Manerba’ en de bergen rondom het meer. Het gebied rondom de camping is ideaal voor een groot aantal sport- en recreatieve activiteiten dankzij de nabijheid van het meer, de bergen en het landschap van Valtenesi en Valpollicella. Camping La Gardiola is een kleine oase waar u kunt genieten van een ontspannende vakantie, zonnebadend op het strandje. Fijnproevers kunnen genieten van de traditionele smaken van de omgeving dankzij vele oliemolens en wijnproducenten. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier behoren Gardaland, Gardaland Sea Life, Movieland Park, Ceneva World, Parco Natura Viva en Parco Giardino Sigurtà tot de mogelijkheden.

Overige information van deze accommodatie

Camping Village La Gardiola
Italië Gardameer

Via Gardiola, 36, 25010 San Felice del Benaco

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe