Jolly Camping in Town

Jolly Camping in Town is een gezellige familiecamping vlakbij Venetië. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast kun je er ook een heerlijk restaurant vinden, waar je lekkere streekgerechten kunt eten. Er is een kleine supermarkt en een discotheek, waar je uit kunt gaan. De camping beschikt daarnaast ook over meerdere speeltoestellen en sportvelden en sportievelingen kunnen in de omgeving heerlijk wandelen.

Geniet van de prachtige stad

De gunstige locatie van Camping Jolly is gemakkelijk te bereiken vanaf alle snelwegen en het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan de romantische stad Venetië en aan de grote villa’s langs de Brenta Riviera die Venetië en Padova verbindt .In het hoogseizoen regelt camping Jolly een eigen shuttlebus van en naar Venetië, die uw uitstapjes naar de stad nog aangenamer zal maken.

Overige information van deze accommodatie

14

468

Camping Village Jolly
Italië Noord-Italië

Via G. de Marchi 7, 30175 Marghera

0039 041 920312
Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.