Camping Vigna Sul Mar

Camping Vigna Sul Mar is een fijne familiecamping met 3 zwembaden, waar de kinderen zicht uitstekend kunnen vermaken. Je kunt ook rechtstreeks op ons ruime en geoutilleerde privéstrand komen, waar het fijne zand en de ondiepe zee een omlijsting zijn van je dagen van ontspanning en welzijn met je hele gezin. De camping beschikt daarnaast ook over een bar en restaurant met een lekker terras, waar je kunt genieten van een hapje eten en een drankje. In de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het lekkere strand

Camping Vigna sul Mar staat klaar om je te verwelkomen middenin het prachtige marine landschap van de Adriatische kust en het Park van de Po-Delta. In het hart van de Lidi di Comacchio, tussen Lido Pomposa en Lido delle Nazioni, kun je op onze camping een gebied ontdekken dat rijk is aan interessante plekken, waar je in contact met de natuur kunt komen, sporten kunt beoefenen en je aan de kunst, cultuur en gastronomie kunt wijden. Je vindt er heerlijke zandstranden, waar je kunt genieten van lange stranddagen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Vigna Sul Mar
Italië Emilia-Romagna Ferrara Lido di Pomposa

Via Capanno Garibaldi, 20, 44020 Lido di Pomposa

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe