Meer foto's

Camping Verona Village

Camping Verona Village in Verona is een middelgrote camping net buiten het stadscentrum in de Italiaanse provincie Verona. De camping is ideaal voor camper- en caravanhouders. Daarnaast is het mogelijk een mooi ingerichte en gloednieuwe stacaravan te huren. Alle stacaravans zijn voorzien van een airconditioning, een tv en een eigen parkeerplaats. Op Camping Verona Village is het mogelijk om lekker te barbecueën in het barbecuegebied of wat lekkers te drinken of eten in de bar. Verder beschikt de camping over een wasmachine- en droger en een ‘hondendouche’ voor je huisdier. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin.

Omgeving van Verona

Rondom Camping Verona Village in het noorden van Italië is genoeg te doen. Zo kan je naar het stadscentrum van Verona die maar 5 kilometer van de camping vandaan ligt. Ga bijvoorbeeld naar één van de theaters en musea, bezoek het Lago di Garda of ga op in het verhaal van Romeo en Julia. Daarnaast is het een aanrader de arena van Verona te bezoeken. Deze arena heeft de stad Verona over de hele wereld bekend gemaakt. Elk jaar zijn hier prachtige opera- en concertuitvoeringen. Verder kan je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen, van de natuur genieten en andere leuke dorpjes zoals Arquà Petrarca, Borghetto en de stad Asolo bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Verona Village
Italië Noord-Italië

via Forte Tomba 44, 37315 Verona

Engels, Italiaans

Contactformulier

    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe