Algemene gegevens

Staanplaatsen: 93
Huuraccommodaties: 4

Camping Tunnel International

De Camping Tunnel, in het hart van de bergen van het Aosta-dal, op een steenworp afstand van Zwitserland, zonnig, omgeven door de pieken die hoger zijn dan 3000 meter, is de ideale plek voor een prettige vakantie, zowel zomer en winter, ondergedompeld in de natuur. Een traditionele houten chalet herbergt het restaurant en de bar en er is een gemeenschappelijke ruimte met spelletjes, tv en boeken. Je kunt er verschillende speeltoestellen en sportvelden vinden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast beschikt de camping over een zwembad en jacuzzi.

Geniet van de groene omgeving

De camping ligt naast het centrum van Etroubles, waar je een bakker, supermarkt, krantenwinkel, tabakswinkel, apotheek, bars, restaurants, pizzeria en VVV kunt vinden. De camping wordt omgeven door bergen waar je in de zomer kunt wandelen en in de winter kunt skiën.

Camping Tunnel

Italië Noord-Italië

strada Chevrieres 4, 11014 Etroubles

0039 016578292
Duits, Engels, Italiaans
    Let op: een reservering is pas definitief nadat u een bevestiging van de camping heeft ontvangen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.